Nog meer mogelijkheden met nieuwsbrief templates

Nog meer mogelijkheden met nieuwsbrief templates

Met de groeiende klantenaantallen neemt de inbreng en betrokkenheid van onze klanten bij Nieuwsbriefsysteem toe. Zowel gevraagd en ongevraagd worden wensen geuit. En wederom hebben we een aantal veelgevraagde wensen beschikbaar gemaakt.

Template generator verder uitgebreid

Met de template generator wordt met enkele muisklikken een complete template met een perfecte uitlijning samengesteld. Met de template wordt de vormgeving van de nieuwsbrief vastgelegd. Daarna hoeven per nieuwsbrief alleen nog aansprekende afbeeldingen en inspirerende teksten geplaatst te worden en klaar is de nieuwsbrief. Deze werkwijze bespaart heel veel tijd en levert professionele nieuwsbrieven op. 

 De veelgebruikte template generator is met nog meer mogelijkheden uitgebreid.

Lay-out is instelbaar.

Template Layout buttonHet is nu met één muisklik mogelijk om de layout van je nieuwsbrief in te stellen. Daarbij heb je nu de keuze om alle afbeeldingen links, gemixt of rechts te plaatsen in je nieuwsbrief.

Logo formaat is groter.

De ruimte voor het logo in de header is nu vergroot waardoor het logo maximaal 660 pixels breed kan worden. De hoogte wordt automatisch aangepast en kan maximaal 110 pixels zijn.

Logo uitlijning is instelbaar.

Voor het logo is horizontale uitlijning beschikbaar. Zo kan het logo in de header nu links uitgelijnd, rechts uitgelijnd of in het midden gecentreerd worden.

Aantal artikelen is instelbaar

Ook het aantal artikelen kan nu snel en makkelijk naar wens worden ingesteld. Daarbij is er vrijheid tussen 1 en maximaal 12 artikelen.

Social media buttons

We hebben het template design ontworpen vanuit de gedachte dat de nieuwsbrief abonnees de nieuwsbrief direct herkennen aan het logo en de bedrijfskleuren. Dan volgt de inhoud van de nieuwsbrief.

En tot slot staan onder aan de nieuwsbrief, de bedrijfsgegevens en connectie naar de sociale media kanalen. 

Tot slot

Nadat je in de template de instellingen hebt aangebracht, klik je links onder op de blauwe knop [opslaan en bekijken] en zie je direct het resultaat van je keuzes.

Alle huidig aangemaakte templates blijven ongewijzigd totdat een wijziging in de generator wordt doorgevoerd. Vanaf dat moment wordt de nieuwe template variant actief.

Met deze uitbreiding is het aantal mogelijkheden om meer varianten van de template te maken aanzienlijk toegenomen.

Hiermee kun je vast en zeker een template maken die voldoet aan je verwachtingen.