De snelste en makkelijkste nieuwsbrief designer

Probeer 30 dagen gratis

Sleep je creativiteit in je nieuwsbrief

Maak prachtige, responsive nieuwsbrieven in een paar minuten.
Kies een template, voeg je inhoud toe en plan je nieuwsbrief in voor verzending.

Drag & drop editor

Versleep hele rijen of individuele blokken. Sleep afbeeldingen vanaf je bureaublad in je nieuwsbrief. Kopieeër en structureer alles eenvoudig.

Start met ontwerpen

Drag & Drop editor

Prachtige templates

Kies uit een van de vele, professioneel ontworpen templates. Het is de snelste manier om een geweldige nieuwsbrief te maken.

Bekijk de templates

Prachtige templates

Mobiel responsive

Je nieuwsbrief wordt goed weergegeven op mobiel, tablet en desktop. Maak je geen zorgen over hoe je nieuwsbrief eruit zal zien: we testen voortdurend verschillende e-mailprogramma's op verschillende apparaten.

Probeer het uit

Mobiel responsive

Je eigen nieuwsbrief maken is met Nieuwsbriefsysteem makkelijk. Wij laten het jou zien!

Ben je ondernemend? Wil jij je bedrijf of jezelf promoten? Wil je klanten adviseren of wil je speciale acties opzetten? Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je een nieuwsbrief zou willen versturen naar je klanten. Toch is dit een klus die vaak wordt uitgesteld, het kost namelijk tijd en je wilt wel een mooie en professionele nieuwsbrief maken.

Met het nieuwsbriefsysteem is dat probleem verholpen! Met onze voorgedefinieerde template laat jij jouw nieuwsbrief er in een handomdraai professioneel uit zien. Pas de template aan naar jouw voorkeur en zorg dat je huisstijl goed zichtbaar is. Een nieuwsbrief maken was nog nooit zo makkelijk!

Stel jij het maken van een nieuwsbrief ook altijd uit en vind je het te veel werk? Probeer dan ons nieuwsbriefsysteem en maak vandaag nog je eerste nieuwsbrief: eenvoudig, snel en toch professioneel. Het nieuwsbriefsysteem is gebruiksvriendelijk. Zorg dat je het onderstaande lijstje af kunt vinken en je nieuwsbrief is klaar om verstuurd te worden.

 1. Importeer eenvoudig de bestaande abonnees.
 2. Segmenteer je abonnees in verschillende verzendlijsten.
 3. Maak een nieuwsbrief template in je eigen huisstijl.
 4. Kies de juiste kleur, het lettertype en voeg je logo toe.
 5. Plaats de social media buttons in je nieuwsbrief.
 6. Plaats afbeeldingen en YouTube video's.
 7. Personaliseer je nieuwsbrief met een aanhef of bedrijfsnaam.
 8. Plan je nieuwsbrief in voor verzending.
 9. Bekijk de rapportage met hoeveel ontvangen, geopend en geklikt.

Maak direct jouw eigen 30 dagen proefaccount aan!

Nieuwsbrief maken

Account Aanmaken

Met een proefaccount ontdek je hoe eenvoudig het is om je eigen nieuwsbrief te maken. Meld jezelf aan en krijg direct toegang tot alle functies van het systeem.


Het proefaccount wordt na 30 dagen automatisch verwijderd en je hebt verder geen verplichtingen.

Beoordelingen

★★★★★
★★★★★

55 beoordelingen
met een gemiddeld
cijfer van 8,9

Alle beoordelingen

Hoe werkt het systeem en wat krijg je precies?

Met het proefaccount heb je toegang tot alle functies van het nieuwsbriefsysteem. Je begint met het toevoegen van je abonnees aan de verzendlijst. Dit kun je op meerdere manieren doen. Je kunt ze handmatig één voor één importeren, maar je kunt je abonnees ook importeren vanuit een .xls, .xlsx, of .csv bestand. Vervolgens kun je beginnen met het opmaken van jouw nieuwsbrief. Kies een nieuwsbrief template en pas deze vervolgens geheel naar eigen smaak aan.

Je hoeft niet bang te zijn dat je nieuwsbrief er heel anders uit gaat zien. In welk e-mailprogramma de nieuwsbrief ook terecht komt, hij blijft er professioneel en in de juiste vormen uit zien.

Heb je de template gevormd naar jouw voorkeuren en komt jouw huisstijl er goed in terug? Begin dan met het invullen van de tekst. De nieuwsbrief kan uit meerdere artikelen bestaan. Maak je tekst aantrekkelijker met afbeeldingen en YouTube video's. Het is verstandig om na het plaatsen van de tekst en de visuals, eerst een test-nieuwsbrief naar jezelf toe te sturen. Je kunt dan meteen het resultaat zien. Is de brief helemaal naar wens? Kies dan een datum en het gewenste tijdstip en plan hem in voor verzending. Wie zei dat een nieuwsbrief maken moeilijk was? Wij in ieder geval niet!

Waar kun je nieuwsbrieven voor inzetten?

Een nieuwsbrief kun je om meerdere reden maken. Je gebruikt het om je relaties met klanten te onderhouden, je wilt een product onder de aandacht brengen of je wilt mensen op de hoogte stellen van een bijzondere gebeurtenis binnen jullie bedrijf. Stuur periodiek een nieuwsbrief en zorg dat je waardevolle informatie geeft en aantrekkelijke aanbiedingen. Zo blijven jouw klanten uitkijken naar jouw nieuwsbrief.

Je kunt je nieuwsbrief in zetten voor bijvoorbeeld:

 • aanbiedingen;
 • aankondiging van nieuw blog artikel;
 • trainingen of cursussen aanbieden;
 • product aanbevelingen;
 • adviesberichten;
 • promoten van evenementen;
 • enquête onder de aandacht brengen.

Je eigen nieuwsbrief maken en kies voor Nieuwsbriefsysteem.nl

Sinds 2009 bestaat Nieuwsbriefsysteem en het heeft zich in de loop der jaren alleen maar meer ontwikkeld en verbeterd. Onze specialiteit is om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. De focus ligt dan ook op het versturen van professionele nieuwsbrieven op een zo makkelijk mogelijk en zo snel mogelijke manier.

 • Ontwikkeld in 2009 we blijven het verbeteren en uitbreiden.
 • Het is een Nederlandstalig nieuwsbriefsysteem.
 • Je hebt geen technische of marketing kennis nodig.
 • Ons systeem krijgt een 8 van de klanten en zelfs een 9 voor onze service.
 • Indien nodig krijg je snel telefonische, e-mail en chat support.
 • Je bent verzekerd van een persoonlijke service. Wij reageren direct op jouw vragen en helpen je bij het maken van de perfecte nieuwsbrief.
 • Uitstekende aflevering van nieuwsbrieven.
 • Jouw gegevens zijn goed beveiligd en wij maken dagelijkse back-ups.

Probeer Nieuwsbriefsysteem nu 30 dagen gratis.

Klik op de onderstaande groene knop en start direct met het maken en versturen van professionele nieuwsbrieven.

Start nu 30 dagen gratis!