Een nieuwsbrief nazenden is makkelijk

Een nieuwsbrief nazenden is makkelijk

Het kwam wel eens voor dat onze klanten een reeds verzonden nieuwsbrief alsnog wilden nazenden aan alleen nieuwe abonnees. Met wat foutgevoelige invoer van gegevens en tijdrovende handelingen was dat wel te doen maar echt snel of gebruiksvriendelijk ging het niet. En dát verandert vandaag volledig. 

Geheel in de stijl van Nieuwsbriefsysteem is het nazenden van een nieuwsbrief nu volledig geautomatiseerd. Het nazenden is zonder handmatige invoer met slechts drie muisklikken uit te voeren.    

Snel en makkelijk je nieuwsbrief nazenden

Het "Nazenden van Nieuwsbrieven" is volledig geautomatiseerd wat fouten voorkomt en veel tijd bespaart. Je hoeft daarbij helemaal geen gegevens meer in te voeren. Je hoeft alleen te klikken met je muis. Hoe makkelijk is dat! 

Welke nieuwsbrief kan worden nagezonden?

Je kan vanaf nu een reeds verzonden nieuwsbrief, gedurende 30 dagen na het oorspronkelijke verzendmoment (datum, tijd), nazenden aan nieuwe abonnees die in de gekoppelde verzendlijst(en) zijn toegevoegd. Die nieuwsbrief is niet meer aan te passen of te wijzigen. Precies dezelfde nieuwsbrief wordt nagezonden.

Hoe werkt het selecteren en nazenden?

Nieuwsbriefsysteem selecteert automatisch een verzonden nieuwsbrief gedurende 30 dagen na de oorspronkelijke verzenddatum waarbij nieuwe abonnees aan de gekoppelde verzendlijst(en) zijn toegevoegd. Deze nieuwe abonnees kunnen handmatig zijn toegevoegd, of via een excel import of via een aanmeldformulier.    

Als een nieuwsbrief wordt geselecteerd verschijnt boven in het Nieuwsbrieven overzicht of in een Nieuwsbrief bekijk pagina of in een Nieuwsbrief rapportage een blauwe regel met de tekst "Verstuur je laatste nieuwsbrief aan nieuwe abonnees die zich hebben geabonneerd op je nieuwsbrief." 

 Nieuwsbrief nazenden stap 1

  • Klik op [lees verder] en het onderstaande blauw venster verschijnt met een toelichting welke nieuwsbrief wordt toegezonden en aan hoeveel abonnees . 

 Nieuwsbrief nazenden stap 2

  • Klik op [nazenden aan abonnees] en het onderstaande bevestingsvenster verschijnt.  

 Nieuwsbrief nazenden stap 3

  • Klik op [OK] en de nieuwsbrief wordt direct nagezonden.  

Na de verzending worden de verzendgegevens van de nagezonden nieuwsbrief in de rapportage van de oorspronkelijke nieuwsbrief verwerkt. 

1 uur nadat het nazenden klaar is, wordt de blauwe melding weer weergegeven indien er in de tussentijd weer nieuwe email-adressen zijn toegevoegd.

Tot Slot

Als je actuele informatie hebt zoals een actie, aankondiging, aanbieding of een uitnodiging dan heb je nu een handige functie die je helpt om op het laatste moment ook je nieuwe abonnees te bereiken.