Compleet vernieuwde website online

Compleet vernieuwde website online

Na meer dan 12 maanden ontwikkelen en testen is de geheel vernieuwde website online. Nieuwsbriefsysteem is vanaf de grond af aan opnieuw ontwikkeld. Elk onderdeel is geoptimaliseerd waardoor het nieuwe systeem sneller werkt dan ooit!

In grote lijnen is Nieuwsbriefsysteem stabieler, sneller en beter uitbreidbaar voor nieuwe functies. Hieronder een overzicht van de verbeteringen.

Verbeteringen website

Vernieuwde huisstijl
Het nieuwsbriefsysteem heeft een nieuw logo en kleurstelling met een meer volwassen uitstraling. De vernieuwde website is voorzien een rondleiding met video's en afbeeldingen voor een goede impressie van het nieuwsbriefsysteem. Op de homepage vind je een handige pakketen-filter waarmee je snel het ideale pakket kunt vinden.

In Nieuwsbriefsysteem zelf is de nieuwe huisstijl subtiel doorgevoerd. De overzichtelijke indeling en kleurstelling is ongewijzigd waardoor het direct vertrouwd aanvoelt.

Responsive website
De vernieuwde website is volledig responsive. Hierdoor is de website ook goed leesbaar en bruikbaar op mobiele telefoons en tablets. De laadtijd van de website is snel zodat de website ook geladen kan worden via een tragere 3g-verbinding.

Verhoogde verzendsnelheid
Nieuwsbriefsysteem draait volledig in de cloud, er worden naar behoefte automatisch extra servers ingezet of gestopt. Ook maakt Nieuwsbriefsysteem alleen nog maar gebruik van partners die ook gebruik maken van de cloud, hierdoor is Nieuwsbriefsysteem schaalbaar en ondervindt niemand hinder van grote verzendingen.

Beveiligde HTTPS verbinding
De website en Nieuwsbriefsysteem draaien nu volledig over een beveiligde HTTPS-verbinding. De beveiligde verbinding is te herkennen aan https:// en "het slotje" in de URL-balk. Alle gegevens worden versleuteld verstuurd tussen jouw computer en onze webserver. Hierdoor is het voor derden een stuk lastiger om gegevens te onderscheppen.

Verbeteringen nieuwsbriefsysteem

Responsive aanmeldformulieren
De aanmeldformulieren van Nieuwbriefsysteem zijn vanaf nu responsive. Hierdoor kunnen aanmelders op jouw nieuwsbrief zich nu nog beter inschrijven op je nieuwsbrief via de smartphone of tablet.

Instellingen menu overzichtelijker
Het instellingen menu van Nieuwsbriefsysteem is overzichtelijker gemaakt. Zo is er nu duidelijk onderscheid gemaakt tussen nieuwsbrief templates, afzender domeinnamen en standaard tags.

Eenvoudig beheren van afzender domeinnamen
Op de "Instellingen" pagina kunnen de afzender domeinnamen beheerd worden. Na het toevoegen van een domeinnaam moet deze geautoriseerd worden. Deze stappen zijn duidelijk uitgelegd op deze pagina. De uitleg is ook als PDF te downloaden die je kunt doorsturen naar de websitebeheerder / webhosting om de autorisatie door te voeren.

Verbeterde import van abonnees
Vanaf nu is het mogelijk om abonnees te importeren vanuit .xls, .xlsx en .csv bestanden. Hierdoor hoef je minder aandacht te besteden aan het opslaan van je Excel bestand in het juiste formaat.

Tijdens het importeren van de abonnees kan je aangeven in welke kolom welke gegevens staan. Het maakt dus niet meer uit in welke kolom welke gegevens staan in je Excel bestand.

Live chat support
In Nieuwsbriefsysteem vind je op elke pagina rechts onderin je scherm een blauw Live Chat icoon. Hiermee kan je direct hulp en tips vragen. In dit venster kan je live chatten met het support-team van Nieuwsbriefsysteem!