Nieuwsbrief versturen

Met een nieuwsbrief houd je je klanten, prospects en andere relaties gemakkelijk op de hoogte van de ontwikkelingen in je bedrijf en in de markt. Het inrichten en opmaken van een professionele nieuwsbrief is alleen nog steeds lastig in de meeste nieuwsbrief software. Bij Nieuwsbriefsysteem is dit anders. Voeg gemakkelijk alle contacten toe en selecteer de contacten naar wie je een nieuwsbrief wilt zenden. Vervolgens kun je binnen een paar klikken een professionele nieuwsbrief versturen!

Dankzij de gebruiksvriendelijke nieuwsbrief editor is het dus gemakkelijk om alle betrokken up-to-date te houden van alle ontwikkelingen. Maar dat is niet alles! Met Nieuwsbriefsysteem kun je gemakkelijk je e-mailadressen beheren. Maak gemakkelijk een inschrijfveld aan op je website of segmenteer de e-maillijsten op basis van interessegebieden. Bovendien kun je na het versturen van je nieuwsbrief de resultaten analyseren in een overzichtelijke rapportage.

 1. Eenvoudig een kant- en-klare professionele template aanpassen naar je huisstijl
 2. Gebruiksvriendelijke nieuwsbrief editor
 3. Geautomatiseerde verzending met uitstekende aflevering
 4. Inzicht in resultaten dankzij heldere rapportages
 5. Live support voor elke vraag
 6. Volledig Nederlandstalig
 7. Toegang voor meerdere gebruikers per account
 8. Onbeperkt aantal abonnees

Maak direct jouw eigen 30 dagen proefaccount aan!

Nieuwsbrief maken

Account Aanmaken

Met een proefaccount ontdek je hoe eenvoudig het is om je eigen nieuwsbrief te versturen. Meld jezelf aan en krijg direct toegang tot alle functies van het systeem.


Het proefaccount wordt na 30 dagen automatisch verwijderd en je hebt verder geen verplichtingen.

Beoordelingen

★★★★★
★★★★★

55 beoordelingen
met een gemiddeld
cijfer van 8,9

Alle beoordelingen

Naar hoeveel mensen kan ik mijn nieuwsbrief versturen?

Met Nieuwsbriefsysteem kun je je nieuwsbrief versturen naar zoveel mensen als je zelf nodig vindt. Dit kunnen 500 e-mails per maand zijn, maar ook een veelvoud daarvan. Nieuwsbriefsysteem maakt gebruikt van verschillende pakketten. Afhankelijk van het aantal e-mails dat je wilt versturen is er een passende oplossing beschikbaar. Heb jij 750 contacten die je twee keer per maand een nieuwsbrief wilt sturen? Kies dan een pakket waarmee je 1500 nieuwsbrieven kunt versturen. Neemt je e-maillijst toe? Geen probleem, je kunt gemakkelijk kiezen voor een pakket dat beter bij je past!

Ik heb geen ervaring met nieuwsbrieven, kan ik ook een mooie nieuwsbrief maken?

Ja dat kan! Met de gebruiksvriendelijke nieuwsbrief editor kun je zelf je huisstijl integreren in de nieuwsbrief en de inrichting voor je nieuwsbrief bepalen. Ook zonder kennis van techniek en design is het dan ook eenvoudig om een nieuwsbrief op te maken en te vullen met diverse soorten content. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tekst en afbeeldingen, maar ook aan video’s en infographics.

Hoe heeft mijn nieuwsbrief gepresteerd?

Na het versturen van je nieuwsbrief is het belangrijk om de resultaten te analyseren. Wie heeft de nieuwsbrief geopend en wie klikt door naar de website? Dit zijn twee vragen die beantwoord kunnen worden met de overzichtelijke rapportage die Nieuwsbriefsysteem na iedere verzonden nieuwsbrief maakt. In deze rapportage kun je daarnaast ook zien hoe de dekking is door het hele land. Zo weet je precies waar je klanten zich bevinden en waar je nog meer aandacht moet schenken aan de marketing.

Naast de rapportage die na iedere nieuwsbrief wordt opgemaakt, kun je de nieuwsbrieven ook volgen met Google Analytics. Met Google Analytics kun je het gedrag van de bezoeker meten en volgen. Stapt de bezoeker te snel uit? Pas dan de website aan of laat de bezoeker 'landen' op een andere pagina.

Met gemak je eigen nieuwsbrief versturen!

Nieuwsbriefsysteem maakt het versturen van nieuwsbrieven toegankelijk voor iedereen. Van relatief kleine ondernemingen die e-mailmarketing inzetten om acquisitie te plegen, tot middelgrote bedrijven die hun klanten op de hoogte willen houden van de meest recente ontwikkelingen. Binnen een aantal klikken kun je een professionele nieuwsbrief versturen en vervolgens de resultaten monitoren in een overzichtelijke rapportage.

Gebruikers van Nieuwsbriefsysteem beoordelen het systeem met een 8. Gebruiksgemak en een professionele uitstraling van de nieuwsbrief zijn hiervoor de belangrijkste redenen. Dezelfde gebruikers geven Nieuwsbriefsysteem een 9 voor de service. Naast de toegankelijke instructievideo’s geven we namelijk live support aan iedere gebruiker. Als je vragen hebt kun je die telefonisch, per e-mail of per chat stellen aan onze medewerkers en krijg je snel een persoonlijk antwoord op je vraag.

 • Je gegevens zijn goed beveiligd en we maken dagelijks back-ups
 • Uitstekende aflevering van nieuwsbrieven
 • Geen technische-, of marketing kennis vereist
 • Gemakkelijk verzendlijsten aanmaken en uitbreiden
 • Verzendreputatie voorkomt het versturen naar onveilige e-mailadressen
 • 30 dagen gratis het systeem testen
 • De nieuwsbrief kan gemakkelijk gekoppeld worden aan website en social media accounts

Probeer Nieuwsbriefsysteem nu 30 dagen gratis.

Klik op de onderstaande groene knop en start direct met het maken en versturen van professionele nieuwsbrieven.

Start nu 30 dagen gratis!