Je eigen nieuwsbrief template maken is met Nieuwsbriefsysteem makkelijk. Wij laten het jou zien!

Wil je gemakkelijk je klanten op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen je bedrijf? Of wil je juist aan je doelgroep laten zien waarin jouw bedrijf zich onderscheidt? Dan is een nieuwsbrief daar een perfect kanaal voor. Met een nieuwsbrief kun je je bedrijf on top of mind houden bij je klanten en speciale acties opzetten voor leads of prospects. Bovendien zorg je er met een goede nieuwsbrief template voor dat het gemakkelijk wordt om een nieuwsbrief op te maken en om de nieuwsbrieven te versturen.

Met Nieuwsbriefsysteem krijg je de beschikking over een complete nieuwsbrieftemplate. Deze template kun je gemakkelijk zelf aanpassen op basis van je huisstijl, boodschap en andere wensen. Binnen een aantal klikken kun je de variabelen in de nieuwsbrief afstemmen op het publiek dat je aanspreekt. Op die manier zorg je ervoor dat je nieuwsbrief altijd een professionele uitstraling heeft!

 1. Eenvoudig een nieuwsbrief opstellen
 2. Makkelijk je huisstijl toepassen in het nieuwsbrief template
 3. Kies zelf de kleur, het lettertype en het logo voor in je nieuwsbrief
 4. Leg een connectie met je social media accounts
 5. Gemakkelijk een aanmeldformulier maken voor op je website
 6. Plaats video’s en afbeeldingen in de nieuwsbrief
 7. Plan je nieuwsbrief in op het moment dat jij dat wilt
 8. Probeer Nieuwsbriefsysteem gratis voor 30 dagen

Maak direct jouw eigen 30 dagen proefaccount aan!

Nieuwsbrief maken

Account Aanmaken

Met een proefaccount ontdek je hoe eenvoudig het is om je eigen nieuwsbrief template te maken. Meld jezelf aan en krijg direct toegang tot alle functies van het systeem.


Het proefaccount wordt na 30 dagen automatisch verwijderd en je hebt verder geen verplichtingen.

Beoordelingen

★★★★★
★★★★★

55 beoordelingen
met een gemiddeld
cijfer van 8,9

Alle beoordelingen

Hoe kan ik mijn nieuwsbrief template vullen?

Het vullen van je nieuwsbrief template is eenvoudig. Kies allereerst het logo van je bedrijf en laat de kleuren aansluiten op de huisstijl. Zo maak je de nieuwsbrief gelijk herkenbaar voor de doelgroep. Vervolgens kun je in de nieuwsbrief een koppeling maken naar je social media accounts en je website. De ontvangers van je doelgroep kunnen dan gemakkelijk doorklikken om meer te weten te komen over je organisatie.

Als je deze informatie hebt toegevoegd is het tijd om de nieuwsbrief te vullen. Het vullen van de nieuwsbrief kan met verschillende soorten content. Denk bijvoorbeeld aan afbeeldingen en tekst, maar in het nieuwsbrief template van Nieuwsbriefsysteem kun je ook gemakkelijk YouTube video’s integreren. Door verschillende soorten content met elkaar te combineren, maak je de nieuwsbrief overzichtelijk en aantrekkelijk voor iedereen. Bij Nieuwsbriefsysteem is het vullen van je nieuwsbrief template eenvoudig en in een paar klikken te organiseren. Breng speciale acties onder aandacht door grotere lettertypes af te wisselen met kleinere tekst, of laat je bericht spreken door een mooie afbeelding. Bij het opstellen van de e-mail nieuwsbrief krijg je hulp van instructie video’s die precies vertellen hoe je het template goed kunt vullen.

Het vullen van een nieuwsbrief template wordt daarmee erg makkelijk. Sterker nog, binnen een korte tijd heb je een goed gevulde nieuwsbrief met een professionele uitstraling. ‘Geen tijd’ is daarom niet langer een excuus om een nieuwsbrief te versturen naar je doelgroep!

Kan ik de nieuwsbrief template aanpassen en personaliseren?

Net als het vullen van de nieuwsbrief, is het aanpassen van de indeling van je nieuwsbrief eenvoudig. Kies zelf gemakkelijk hoeveel onderwerpen je wilt behandelen en hoe je deze onderwerpen wilt presenteren aan je publiek. Zo kun je bijvoorbeeld maandelijks een nieuwsbrief versturen naar je klanten en daarin de gebeurtenissen per week communiceren. Dan heb je (meestal) vier onderwerpen die je bespreekt. In een korte inleiding zet je dan de belangrijkste gebeurtenissen en eventueel een link naar je website.

Bij het maken van een nieuwsbrief is het belangrijk dat de ontvanger zich aangesproken voelt. Met Nieuwsbriefsysteem is het eenvoudig om je e-mail template te personaliseren. Spreek de ontvangers aan met hun voornaam of gebruik de bedrijfsnaam van de klant om mensen aan te spreken. Benieuwd hoe je je nieuwsbrieven nog beter kunt personaliseren? Maak gebruik van de gratis instructie video’s in je account, gebruik de live support van Nieuwsbriefsysteem, of bekijk een aantal nieuwsbrief voorbeelden.

Bij Nieuwsbriefsysteem kun je gebruik maken van twee soorten templates. Er is een professionele nieuwsbrief template die je direct kunt gebruiken. In deze template hoef je alleen de kleuren en lettertypes maar aan te passen naar de huisstijl die je gebruikt en de nieuwsbrief is vervolgens klaar om verzonden te worden! De andere nieuwsbrief template die je kunt gebruiken is een blanco template. Laat hierin je creativiteit de vrije loop en probeer de diverse functies die Nieuwsbriefsysteem te bieden heeft. Wees hierbij gerust, binnen een paar klikken (zonder technische-, of design kennis) heb je een schitterende nieuwsbrief!

Naar hoeveel adressen kan ik de nieuwsbrief sturen?

In een account bij Nieuwsbriefsysteem kun je een onbeperkt aantal abonnees toevoegen. Deze abonnees kunnen eenvoudig gesegmenteerd worden in verzendlijsten. Zo kun je ervoor kiezen om bestaande klanten en prospects van elkaar te scheiden en te voorzien van een aparte boodschap. Het aantal e-mails dat je kunt sturen is afhankelijk van het pakket dat je kiest. Bij Nieuwsbriefsysteem zijn er verschillende pakketten, variërend van klein tot heel groot. Afhankelijk van het aantal e-mails dat je wilt gaan versturen kun je de best passende oplossing kiezen. Groeien je abonnees snel? Geen probleem, je kunt upgraden naar een uitgebreidere mogelijkheid!

Direct aan de slag met je eigen nieuwsbrief template

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van Nieuwsbriefsysteem? Dan kun je direct aan de slag! We bieden je gratis een proefaccount aan waarin je 30 dagen het gebruik van Nieuwsbriefsysteem kunt testen. Na deze 30 dagen wordt je account verwijderd en zit je nergens aan vast.

Nieuwsbriefsysteem bestaat sinds 2009 en heeft in de loop der tijd ervaring opgebouwd. Deze ervaring is gebruikt om een gebruiksvriendelijk nieuwsbrief systeem op te zetten waarin iedereen gemakkelijk nieuwsbrieven kan verzenden. De gebruiksvriendelijkheid van het versturen van professionele nieuwsbrieven is voor ons de hoogste prioriteit.

 • Ruime ervaring in het versturen van nieuwsbrieven
 • Nederlandstalig systeem waarin gemakkelijk gewerkt kan worden
 • Geen kennis van techniek of marketing vereist
 • We helpen je graag persoonlijk bij eventuele vragen
 • Je gegevens zijn goed beveiligd en we maken dagelijks een back-up

Probeer Nieuwsbriefsysteem nu 30 dagen gratis.

Klik op de onderstaande groene knop en start direct met het maken van professionele nieuwsbrief templates.

Start nu 30 dagen gratis!