Nieuwsbrief voorbeeld

Heb je moeite om je nieuwsbrief in te delen of ben je op zoek naar inspiratie voor de content? Nieuwsbriefsysteem helpt je graag een handje. Met behulp van een nieuwsbrief template heb je gelijk al een goede start. Dit template kun je daarna eenvoudig personaliseren en aan laten sluiten bij je bedrijf en doelgroep. Het design en de indeling van je nieuwbrief bepaalt voor een groot deel het succes. Een nieuwsbrief moet pakkend zijn en de vormgeving moet passen bij de boodschap en de huisstijl van het bedrijf. Benieuwd wat je allemaal kunt met het template van Nieuwsbriefsysteem? We geven je op deze pagina graag een aantal goede voorbeelden van succesvolle nieuwsbrieven.

Een nieuwsbrief voorbeeld geeft je een idee van de mogelijkheden binnen Nieuwsbriefsysteem. Ieder voorbeeld heeft zijn eigen kracht. Kies bijvoorbeeld voor een frisse en losse uitstraling van de nieuwsbrief of kies juist voor een formelere lay-out als de boodschap zakelijk is. Laat in de nieuwsbrief veel producten zien omdat je een webwinkel hebt, of laat de tekst spreken als je goed nieuws hebt binnen het bedrijf. De mogelijkheden zijn erg breed, juist daarom is het fijn om een goed voorbeeld voor je nieuwsbrief te hebben!

 1. Nederlandstalig systeem met live support
 2. Goede beveiliging van je gegevens
 3. Gemakkelijk het template personaliseren
 4. Plan je nieuwsbrief in op het moment dat je doelgroep er klaar voor is
 5. Maak een koppeling met social media en je website
 6. Segmenteer abonnees op klantwaarde, geografische spreiding of ander kenmerk
 7. Bekijk de rapportage met cijfers over het succes van de nieuwsbrief

Maak direct jouw eigen 30 dagen proefaccount aan!

Nieuwsbrief maken

Account Aanmaken

Met een proefaccount ontdek je hoe eenvoudig het is om mooie nieuwsbrieven te maken. Meld jezelf aan en krijg direct toegang tot alle functies van het systeem.


Het proefaccount wordt na 30 dagen automatisch verwijderd en je hebt verder geen verplichtingen.

Beoordelingen

★★★★★
★★★★★

55 beoordelingen
met een gemiddeld
cijfer van 8,9

Alle beoordelingen

Hoe weet ik welk nieuwsbrief voorbeeld goed is voor mijn bedrijf?

De nieuwsbrief voorbeelden op deze pagina geven je een goed beeld wat er mogelijk is met de nieuwsbrief template van Nieuwsbriefsysteem. Ieder nieuwsbrief voorbeeld heeft zijn eigen kenmerken en laat daarmee de flexibiliteit zien van het nieuwsbrieftemplate. Door de verschillende voorbeelden te bekijken kun je inspiratie opdoen om je eigen nieuwsbrief te maken. Kijk in ieder nieuwsbrief voorbeeld naar de manier waarop de boodschap gebracht wordt en vraag jezelf af wat het beste bij jou past. Probeer bij het opstellen van je nieuwsbrief vooral de identiteit van je bedrijf naar voren te laten komen, als dit lukt kun je daarna de nieuwsbrief stap voor stap gaan verbeteren.

Waar moet ik op letten bij het maken van een goede nieuwsbrief?

Als je een nieuwsbrief gaat maken dan is het belangrijk om extra aandacht te geven aan een aantal onderdelen. Allereerst moet de huisstijl van je bedrijf goed terugkomen in het design van de nieuwsbrief. Daarnaast is het belangrijk dat de nieuwsbrief overzichtelijk is. Niemand zit te wachten op een nieuwsbrief die lijkt op een puzzel. Verder moet je jezelf van tevoren afvragen of de informatie die je deelt waardevol is voor je doelgroep. Laat de content van je nieuwsbrief ook altijd controleren door iemand anders. Zo voorkom je taalfouten. Als laatste is het goed om te controleren of de links in de nieuwsbrief goed werken, anders kunnen de ontvangers niet doorklikken naar je website!

In de nieuwsbriefvoorbeelden die op deze pagina zijn opgesteld kun je hier inspiratie opdoen voor een goede nieuwsbrief.

Hoe weet ik of mijn nieuwsbrief goed genoeg is?

Als je de punten hierboven toepast in de nieuwsbrief template van Nieuwsbriefsysteem, dan heb je een goed begin. Toch weet je nog steeds niet zeker of je nieuwsbrief goed genoeg is. Bij Nieuwsbriefsysteem worden de prestaties van je nieuwsbrief daarom gemeten. In een overzichtelijke rapportage kun je zien hoe vaak de nieuwsbrief is ontvangen en hoeveel mensen de nieuwsbrief hebben geopend. Bovendien kun je ook gemakkelijk zien hoeveel mensen doorgeklikt hebben naar je website. Verder is het met Nieuwsbriefsysteem ook mogelijk om Google Analytics te laten meten hoeveel verkeer er is binnengekomen via de nieuwsbrief.

Ik heb vragen tijdens het opstellen van mijn nieuwsbrief, wie kan mij helpen?

Als je een goed nieuwsbrief voorbeeld hebt gevonden en aan de slag bent gegaan met het maken van je eigen nieuwsbrief, dan kan het gebeuren dat je toch vragen hebt. Bij Nieuwsbriefsysteem helpen we je graag verder! Zo kun je gebruik maken van de instructievideo's van Nieuwsbriefsysteem. Deze video's laten je zien hoe je gemakkelijk content toe kunt voegen aan de nieuwsbrieven en hoe je de editor kunt gebruiken. Heb je toch nog vragen waar je niet uitkomt? Dan helpt de Live Support van Nieuwsbriefsysteem je graag verder!

Nieuwsbrief voorbeelden

Bekijk onderstaande nieuwsbrief voorbeelden en laat je inspireren. Deze voorbeelden zijn van klanten die al met Nieuwsbriefsysteem werken. Je krijgt dus meteen een idee van wat er allemaal mogelijk is!


Template Brand Butler
Template Buurtboer
Template Cliniclowns
Template Cliniclowns2
Template Dupont Cheese
Template Easy Logic
Template Mc Amstelveen
Template Mobiele Billboards
Template Mobillion
Template Mooonz
Template Mistergreen
Template Trendyhanddoeken
Template Vankalsbeekbeton
Template Windtson
Template Yousoft

Je eigen nieuwsbrief maken op basis van een nieuwsbrief voorbeeld

Wil je zelf een professionele nieuwsbrief maken op basis van inspiratie uit goede nieuwsbrief voorbeelden? Dan helpt Nieuwsbriefsysteem je graag verder! De complete voorbeelden zijn vrij beschikbaar om te gebruiken als basis voor je eigen nieuwsbrief. Heb je hulp nodig om de puntjes op de ï te zetten in je eigen nieuwsbrief of wil je hulp bij het toevoegen van content? Onze Live Support helpt je graag verder!

Heb je nog geen account bij Nieuwsbriefsysteem? Probeer het systeem dan 30 dagen gratis om kennis te maken met de mogelijkheden. Na deze 30 dagen wordt je account bevroren en zit je nergens aan vast! Nieuwsbriefsysteem bestaat als sinds 2009. Sinds die tijd is er gewerkt aan een gebruiksvriendelijk nieuwsbrief systeem waarin gemakkelijk en nieuwsbrieven verzonden kunnen worden.

 • Uitgebreide rapportages van de prestaties van je nieuwsbrief
 • Complete nieuwsbrief voorbeelden ter inspiratie
 • Gemakkelijk je huisstijl integreren in de nieuwsbrief template
 • Persoonlijke service om te komen tot een perfecte nieuwsbrief
 • Onze klanten beoordelen ons systeem met een 8 en de service zelfs met een 9
 • Ruime ervaring met het versturen van nieuwsbrieven

Probeer Nieuwsbriefsysteem nu 30 dagen gratis.

Klik op de onderstaande groene knop en start direct met het maken van professionele nieuwsbrief templates.

Start nu 30 dagen gratis!