Meer mogelijkheden voor nieuwsbrief templates

Meer mogelijkheden voor nieuwsbrief templates

Bij het verder verbeteren van Nieuwsbriefsysteem komen klanten regelmatig met sprankelende tips voor nieuwe functies. Dat waarderen wij enorm. Deze keer hebben wij een aantal wensen geselecteerd en de template generator uitgebreid.

Template generator uitgebreid

Met de makkelijk te gebruiken template generator worden met een paar muisklikken en instellingen kant-en-klare professionele nieuwsbrief templates met een perfecte uitlijning gemaakt.
Met de nieuwsbrief template wordt de creatieve vormgeving van de nieuwsbrief eenmalig vastgelegd waarna vervolgens alle tijd besteed kan worden aan de inhoud van de nieuwsbrief.

Social media buttons
Het aantal klikbare social media buttons is naast Facebook, Twitter, LinkedIn en Youtube nu uitgebreid met Instagram en Pinterest.

Kleur van klikbare link instelbaar
De kleur van klikbare links is nu instelbaar. Misschien wil je dat de klikbare links meer opvallen of dezelfde kleur hebben als de artikel koppen in je nieuwsbrief. Standaard is een klikbare link blauw. 

Tekst van afmeldlink instelbaar
Het is wettelijk verplicht om een nieuwsbrief van een afmeldlink te voorzien. Daarom staat in de voettekst van elke nieuwsbrief automatische een afmeldlink. Standaard is de Nederlandse afmeldlink en staat er : "Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf u hier uit."

Door de toenemende populariteit van Nieuwsbriefsysteem worden steeds meer nieuwsbrieven ook aan internationale abonnee's verzonden. Daarom is het nu mogelijk gemaakt om de tekst van de afmeldlink te wijzigen.

Een Franse afmeldlink kan zijn: "Si vous souhaitez vous désinscrire de ce bulletin d'info, cliquez ici." of kort "désabonnement".

Een Engelse afmeldlink kan zijn "If you wish to stop receiving our emails please unsubscribe" of kort "unsubscribe".

Een Duitse afmeldlink kan zijn: "Falls Sie den Newsletter nicht mehr erhalten möchten, dann können Sie sich hier abmelden." of kort "abmelden".

Zo kun je bijvoorbeeld een Duitstalige nieuwsbrief voorzien van een Duitstalige afmeldlink. Verstuur je bijvoorbeeld veel Duitstalige nieuwsbrieven dan is het handig om een aparte Duitstalige template met een Duitstalige afmeldlink aan te maken die je vervolgens gebruikt voor je Duitstalige nieuwsbrieven.

 

Lees nu de handige tips over nog meer mogelijkheden met nieuwsbrief templates