Ervaar het nieuwe Realtime Dashboard

Het leukste van het verzenden van nieuwsbrieven is het bekijken van de rapportages. Vandaag introduceren we de vernieuwde rapportage-interface voor het bekijken en analyseren van de verstuurde nieuwsbrieven.

Realtime Dashboard

De belangrijkste uitbreiding is het Realtime Dashboard. In dit scherm kan je realtime bekijken hoe vaak, vanuit welke plaats en door wie de nieuwsbrief geopend is.

Realtime Dashboard

Realtime Dashboard

De drie tellers bovenaan geven de aantallen aan van verstuurd, geopend en unieke doorkliks. Deze getallen wijzigen realtime, direct indien iemand de nieuwsbrief opent of op een link klikt. Hands Off!

De landkaart daaronder laat zien vanuit welke plaats de nieuwsbrieven zijn geopend. Door te klikken op een oranje bolletje, kan je zien welke abonnee(s) er vanuit die plaats de nieuwsbrief hebben geopend. Ook dit scherm wijzigt realtime mee indien iemand de nieuwsbrief opent.

Van de plaatsnamen naast de kaart kan je aflezen vanuit welke plaatsen de meeste abonnees je nieuwsbrief hebben geopend. Door te klikken op een plaatsnaam, kan je zien welke abonnee(s) er vanuit die plaats je nieuwsbrief hebben geopend.

We zijn benieuwd hoe de interface in de praktijk bevalt en horen graag je feedback.

Nieuwsbrief Statistieken

De bekende grafieken van de nieuwsbrief statistieken zijn ook vernieuwd. De grafieken bevatten onder andere heldere kleuren en zijn geschikt voor de iPad / iPhone.

Realtime Dashboard

Performance verbeterd

De laadsnelheid van de rapportages zijn verbeterd. Hierdoor wordt de rapportage sneller op het scherm getoond.

We zijn benieuwd hoe de interface in de praktijk bevalt en horen graag je feedback.