Nieuwsbrieven

Lees veelvoorkomende vragen over het gebruik van nieuwsbrieven in Nieuwsbriefsysteem. Denk aan gebruik van een template en de nieuwsbrief editor.

Nieuwsbrieven

 • Met de nieuwsbrief template wordt de opmaak van je nieuwsbrief eenmalig vastgelegd waarna vervolgens alle tijd besteed kan worden aan de inhoud (afbeeldingen en teksten) van de nieuwsbrief.

  In een template kan je de vorm, uitlijning, vakindeling, kleuren van kopregels, lettergrootte en kleur van de links instellen. De nieuwsbrief template is bij het maken van de volgende nieuwbrief weer beschikbaar voor gebruik. Het werken met templates bespaart heel veel tijd en levert professionele nieuwsbrieven op.

 • Met de unieke template generator kan je met enkele muisklikken een complete template met een perfecte vormgeving samenstellen. Er zijn vele instelmogelijkheden waardoor je een unieke professionele template kunt maken.

  Denk aan een instelbare layout, logo, lettertype, aantal artikelen per nieuwsbrief, social media buttons, instelbare kleur van tekstkinkjes en instelbare tekst van de afmeldlink (handig voor internationale nieuwsbrieven). Zelfs de adresgegevens hoef je maar één keer op te geven.

 • Ja, je kan een zelfgemaakte HTML template toevoegen aan Nieuwsbriefsysteem. In het aanmaak scherm van de nieuwsbrief template staat rechtsboven een link "of maak een eigen HTML template". Daar is het mogelijk om je eigen HTML en CSS code in te voeren.

 • Ja, je kunt je nieuwsbrief in andere talen opstellen. Door een aparte template per taal aan te maken, maak je snel een nieuwsbrief in de gewenste taal.

  Ook is de standaard afmeldpagina, die je abonnees zien als ze zich afmelden via de afmeldlink in je nieuwsbrief, reeds in het Engels, Duits en Frans beschikbaar.

  Voor meer tips lees ons blogartikel: Hoe verstuur ik een internationale nieuwsbrief?

  terug naar alle categorieën